Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Abdicatie Sjtadsprins Erik I

Op vrijdag 7 januari 2022 moet Sjtadsprins Erik I er dan toch echt aan geloven: zijn abdicatie! Hij regeert niet langer over Heële en maakt plaats voor een nieuwe Sjtadsprins. Samen zwaaien we hem uit. Meer informatie over dit evenement, zoals exacte tijden en locatie, volgt snel.

Proclamatie Jónkheedsprins

Op zaterdag 8 januari 2022 proclameren we onze nieuwe Jónkheedsprins. Hij gaat de jeugd in Heële voor tijdens de vasteloavend samen met de Jeugdraad en het Winkbülleballet. Wie gaat het worden? Meer informatie over dit evenement, zoals exacte tijden en locatie, volgt snel.

Heëlesj Sjlagerkonkoer

Op zaterdag 8 januari 2022 strijden de finalisten om de titel 'Sjlager va Heële 2022'. Wil je deelenemen? Schrijf je dan snel in en zorg dat een eerste demoversie van je sjlager voor 11-11-2021 binnen is bij de commissie. Lees hier meer over deelname aan het Sjlagerkonkoer. Meer informatie over dit evenement, zoals exacte tijden … Lees "Heëlesj Sjlagerkonkoer" verder

Proclamatie Sjtadsprins

Wie gaat ons voor tijdens de vasteloavend in Heële? Op zaterdag 8 januari 2022 proclameren we onze nieuwe Sjtadsprins. Wie denk jij dat het wordt? Meer informatie over dit evenement, zoals exacte tijden en locatie, volgt snel.

Knipa meets Ploum

Parkstad Limburg Theater Heerlen

Meer informatie over de voorstelling en kaartverkoop volgt snel!